Međunarodni dan mladih u Kotoru

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 11. kolovoza 2015. - 8:28
Autor: 

Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti Općine  Kotor u suradnji s Omladinskim klubom Kotor obilježit će Međunarodni dan mladih 12. kolovoza. Povodom obilježavanja istog, pripremljen je sljedeći program:

11.8. Foto akcija: KAD SI MLAD... (10-13h & 20-23h)

Imate jedinstvenu priliku da napišete svoju poruku svijetu. Dovršite rečenicu Kad si mlad... i zatim će vas fotografirati s vašom porukom, a fotografiju ćete moći da pronađete na službenoj  FB stranici Omladinskog Kluba Kotor! #YouthDay

Navedenu aktivnost organizira  Omladinski klub Kotor sa Sekretarijatom za kulturu, sport i društvene djelatnosti Općine Kotor.

12.8. Prva nacionalna video konferencija mladih (12:00)

Predstavnici Omladinskog kluba će se na Internetu sastati s ostalim klubovima iz Crne Gore, gdje će dogovoriti detalje o daljnjoj međusobnoj suradnji i razvoju aktivnosti mladih u našoj zemlji. (Konferencija je zatvorenog tipa)

12.8. Vožnja brodićem za volontere (10h)

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih, Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti s Omladinskim klubom Kotor organizira jednodnevni izlet za volontere Omladinskog kluba. Volonterima će biti upriličeno krstarenje Bokokotorskim zaljevom.

 

12.8. Svirke Škovacijera (20:00) & Organic Trio (22:00)

Uživajte na Pjaci od kina u osvježavajućoj svirci naših mladih Kotorana. Od 20 sati, zabavljat će vas bend Škovacijera (Tiana Jovanović, Ivan Franović, Gojko Daković, Vasilije Perišić, Vasilije Čolan). Nakon toga pravimo malu pauzu s glazbom, gdje prijatelji iz Kotor Arta priređuju svoj program za najmlađe, a kasnije, za malo starije, nastupit će Organic Trio (Lidija Kordić, Kristijan Đuranović, Branko Marković). Navedenu aktivnost organizira  Omladinski klub Kotor uz financijsku  podršku Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti.