„Imamo veliko opterećenje kad su u pitanju prostorni kapaciteti“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 26. lipnja 2024. - 21:59
Autor: 

U emisiji Sasvim običan svijet ugostili smo direktoricu JPU „ Bambi“ iz Tivta Jelenu Perunović Samardžić. Osim teme djece,  razgovarali smo o izgradnji novog vrtića, kapacitetima sadašnjih i koliko roditelji surađuju s vrtićem. Također je pozvala , ukoliko je netko zainteresiran za rad u JPU „ Bambi“, da im se javi, jer kako kaže nedostaje im 16 vaspitača. Protekle godine Općina Tivat potpisala je s Minstarstvom prosvjete, nauka i inovacija Memorandum o suradnji kako bi se tržni centar na Seljanovu adaptirao za potrebe vrtića  i kako bi dobili četiri nove radne sobe,  koje bi bile kapaciteta do stotinu djece. Kako je gđa Perunović Samardžić rekla, još nije došlo do realiziranja ovog projekta iako je tender raspisan tri puta, ali se uskoro nada što boljem ishodu.

Prema njenim riječima, nedavno  je rađena Strategija lokalnog plana općine Tivat , gdje je angažirana neovisna firma koja se bavi anketiranjem javnog mijenja , a čiji su rezultati pokazali da su naši građani izjavili da najviše povjerenja imaju u JPU „ Bambi“, što se tiče ustanova u našoj Općini.

Pored mnogih nagrada i priznanja, vrtić je dobio i jednu od mnogobrojnih prvih nagrada za inovativnu igračku na Sajmu didaktičkih materijala,  koji je održan u Podgorici, a također su aktivni i u humanitarnim akcijama.

Intervju u cijelosti možete poslušati na linku ispod.

Audio: 
Jelena Perunović Samardžić