Aktivnosti povodom „Dječje nedjelje“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 09. listopada 2019. - 8:01
Autor: 

NVO Djeca Tivta - Dječji savez i kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro obilježava osmu godinu zaredom, tjedan posvećen djeci pod motom „Budi drug“, od 7.10. do 11. 10. čitavim nizom obrazovno-zabavnih aktivnosti u saradnji sa tivatskim obrazovnim ustanovama

Predstavnici Dječjeg Saveza i Porta Montenegra, obišli su učenike prvake tivatskih osnovnih škola OŠ “Drago Milović” i OŠ “Branko Brinić”  i područnih jedinica, i uručili im pakete edukativnog i kreativnog materijala, kao i CD s pjesmama upravo završenog festivala „Naša radost“. Likovna radionica s temom „Primorski pejzaži“ pod mentorstvom Milice Krivokapić, bit će organizirana 10. 10., u Zbirci pomorskog  nasljeđa. Istog dana, pod mentorstvom Milene Radović u Ljetnoj bašti Porta Montenegra bit će organizirana radionica sa starim igrama – klikeri, lastiš, i oduzimanje polja.

  Program „Dječje nedjelje“ nastavlja se nizom prigodnih druženja. za učenike nižih razreda osnovnih škola kao i mališane JPU Bambi, tijekom cijelog tjedna. Za sve njih bit će organiziran besplatni posjet Zbirci pomorskog nasljeđa u Portu Montenegru i Podmornici P- 821 Heroj, kako bi upoznali lokalnu povijest  pomorstva i podmorničarstva, kroz direktan iskustveni doživljaj i izvan učionice.