Ljeto će biti u znaku Tare i Ivana Zaka!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 10. svibnja 2019. - 12:21
Autor: 

Glazbena scena postala je bogatija za novi par koji će zasigurno obilježiti proljeće i ljeto pred nama. U glavnim ulogama ovoga puta su Tara i Ivan Zak. Do ove suradnje došlo je uoči ovogodišnjeg CMC Festivala u Vodicama powered by Calzedonia gdje će publici predstaviti duet "Naj naj". Novu pjesmu autorski potpisuje sâm Ivan koji nam je otkrio kako su Tara i on jedna neočekivana, ali zasigurno dobitna kombinacija, što će se vjerujemo i potvrditi u narednim mjesecima.
Jedan spontani poziv rezultirao je razgovorom u kojem su oboje zaključili kako je ovo ljeto baš njihovo, a CMC Festival idealna pozornica za promociju pjesme. "Kada sam napisao pjesmu, nisam je zamislio za duet. Obzirom na sve, željeli smo da i spot bude drugačiji od dosadašnjih, i nadam se da smo uspjeli u tome. Veselimo se nastupu na CMC Festivalu, i siguran sam kako će se ova pjesma slušati ne samo u eteru, već i u brojnim klubovima.", istaknuo je ovom prigodom Ivan Zak.

Cijela priča zakuhala se u Ivanovom studiju La Bamba koji je njegov drugi dom i u kojem se, kako često zna reći, najbolje opušta i kreativno izražava. Vrijedna ekipa, ubrzo nakon snimljene pjesme bacila se do kraja na posao i snimila video spot u režiji Nemanje Novakovića i provjerene ekipe. Fantastični ljetni duet "Naj naj" najbolja je moguća pozivnica za još jedan nezaboravni CMC Festival, a jedno je sigurno, kako će Tara i Ivan Zak biti najtraženiji glazbeni par u Vodicama!