NASTAVLJAJU SE II. DANI BOKELJSKIH SVETACA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 22. listopada 2012. - 11:14
Autor: 

U četvrtak, 25. listopada nastavljaju se II. dani bokeljskih svetaca. Tom prigodom u 17 sati slavit će se sv. Misa, u dobrotskoj crkvi sv. Eustahija, a propovjed će, na temu Sv. Leopolda Bogdana Mandića i 800. obljetnice dolaska franjevaca u Dalmaciju, održati don Dejan Turza, povjerenik za pastoral obitelji Kotorske biskupije. Nakon sv. Euharistijskog slavlja predviđen je koncert klasične glazbe, na kojem će nastupiti mezzo sopran Milica Lalošević i sopran Nada Baldić, uz klavirsku pranju profesorice Andree Orlando.

Ovogodišnji Dani bokeljskih svetaca započeli su 3. listopada i trajat će do 5. siječnja 2013. godine, kada će biti priređen veliki božićni koncert. Svi župni zborovi pozvani su sudjelovati i izvesti dvije do tri skladbe. Prijave su do 15. prosinca, a više informacija možete dobiti kod organizatora prečasnog don Pavla Medača, kancelara Kotorske biskupije, na broj mobitela 069/489-168.
Ova lijepa manifestacija je prava prigoda da vjernici, zagledani u naše svece i blaženike, osnaže svoju vjeru, kako bi radosno živjeli Evanđeoske zapovjedi u svakodnevnom životu.