KLAPA INTRADE U TIVTU

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 03. rujna 2012. - 12:06
Autor: 

Jedna od najpoznatijih hrvtskih klapa Intrade održati će koncert 10.listopada u Tivtu, potvđeno nam je danas od organizatora koncerta Hrvatske građanske inicijative.
"Mogu Vam potvrditi da smo postigli dogovor, klapa Intrade i Tomislav Bralić nastupiti će u Tivtu 10.listopada u Sportskoj dvorani, to je poklon naše stranke svim članovima, simpatizerima i ljudima dobre volje povodom desetogodišnjice postojanja Hrvatske građanske inicijative"-kazala je za naš radio Marija Vučinović predsjednica stranke.

Klapa Intrade je zadnjih nekoliko godina zasigurno naša najpopularnija klapa koja radi jedinstvene koncertne spektakle po sportskim dvoranama i stadionima te kontinuirano gostuju po susjednim zemljama i inozemstvu.
Klapa Intrade djeluje od 1985. godine. Već na početku karijere bili su prepoznatljivi po komornom tonu kojeg njeguju, pomno izrađenoj interpretaciji, te dinamičkom nijansiranju glazbenog tkiva čime pokušavaju postići idealnu fuziju. Tomislav Bralić, sjajni zadarski pjevač sa specifičnim mističnim baritonom svojim pjesmama i interpretacijom osvaja srca publike s glasom koji toplinom miluje, opipljivom ljubavi dodiruje, te iznimnom srdačnošću raznježuje. Svaka njegova izvedba ima posebnu snagu zvuka i riječi, izrazito naglašen emotivni naboj koji s iskrenom lakoćom prenosi u srca slušatelja.
Tomislav Bralić i klapa Intrade su uz besprijekorni glazbeni izričaj i izraženu sugestivnost u izvedbama pjesama postavili nove klapske standarde. Između njih i publike postoji neka čudna tajna veza.