DELEGACIJE HGI I HNV CG U POSJETI BOSNI I HERCEGOVINI

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 15. prosinca 2011. - 17:15
Autor: 

U trodnevnoj radnoj posjeti Bosni i Hercegovini boravila je delegacija Hrvatske građanske inicijative, Hrvatskog nacionalnog vijeća i predstavnik hrvatskih udruženja iz Crne Gore. U delegaciji su bili predsjednica HGI Marija Vučinović, predsjednik Hrvatskog nacionalnog vijeća CG Miroslav Franović, funkcioner partije i dopredsjednik Općine Tivat Ilija Janović, te aktivista Pavle Jurlina.

Zvaničnici su posjetili Elektroprivredu u Mostaru gdje ih je primio generalni ravnatelj Nikola Krešić, općinu Široki Brijeg gdje su se sureli sa načelnikom Mirom Kraljevićem, kao i sa prof.dr Ivicom Ravićem sa Sveučilište u Mostaru. Goste iz Crne Gore tijekom posjete Sarajevu primili su Karolina Pavlović predsjedateljica Doma naroda federalnog parlamenta BiH, te zastupnici u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Stjepan Krešić i Zvonko Jurišić predsjednik kluba zastupnika.
,,Tjekom posjete delegacije političkih i društvenih aktivista Hrvata iz Crne Gore Bosni i Hercegovini, dogovorene su dalje aktivnosti u vezi zajedničke suradnje i obostrane pomoći i potreba susjednih naroda i država."- stoji u priopćenju Hrvatske građanske inicijative.