Posjet izbornog stožera Ive Josipovića

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 20. prosinca 2014. - 19:11
Autor: 

Danas su u službenom posjetu Hrvatskom nacionalnom vijeću Crne Gore boravili članovih izbornog stožera Ive Josipovića iz Dubrovnika, u sastavu: Olga Muratti i Matija Ćale Mratović, koje su potpredsjednice Gradskog cvijeća, mr. Mujica Zijadić, član predsjedništva SDP-a Dubrovačko-neretvanske županijeM, Karlo Deković, član Gradskog odbora SDP-a Dubrovnik, kao i Branimir Maslovar i Ognjen Jovović.

Izaslanstvo su primili Zvonimir Deković, predsjednik Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore i Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatske krovne zajednice „Dux Croatorum“. Sastanku je nazočio i Hrvoje Vuković, konzul Republike Hrvatske u Kotoru.

Razgovaralo se o dosadašnjim postignućima i uspjesima hrvatske zajednice, o položaju Hrvata u Crnoj Gori, o radu Vijeća, brojnih udruga i Radio Dux-a, jedinog hrvatskog medija na ovim prostorima, kao i o  mogućoj suradnji između grada Dubrovnika i Boke kotorske.

Ovo je drugi posjet u vrlo kratkom razdoblju izbornih stožera pred predsjedničke izbore u Republici Hrvatskoj. Naime, 16. prosinca ove godine Hrvate u Crnoj Gori posjetila je i kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović.