Novi Bokobran!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 08. studenog 2014. - 23:09
Autor: 

Dragi naši čitatelji i slušatelji, želimo vas obavijestiti da nakon kratke stanke nastavljamo s redovitom emisijom Bokobran. Spremite se za nove, uzbudljive sadržaje iz svijeta umjetnosti, tradicije, povijesti i svega onoga što čini našu Boku jedinstvenom. Neodoljivo mistična, reljefno fascinantna, do kraja neistraživa, ali svima otvorena, Boka čuva neispričane priče i čeka da bude otkrivena. Iznenađujuća igra svjetlosti u ovoj simfoniji kamena i mora nudi ono što se ne odbija – ljepotu kreacije. Zaplovite s nama u dimenziju Boke da zajedno upoznajemo njenu prošlost i nadahnjujemo se za budućnost.
Svake srijede u 13 sati na valovima Dux radija čeka nas voditeljica Bokobrana Nevenka Šarčević koja će nam otkrivati nove vizure bogate povijesti umjetnosti Boke kotorske.

Nevenka Šarčević je rođena u Požegi. Nakon završenog studija povijesti umjetnosti u Zadru i Zagrebu, iskustvo u struci stjecala je u Meštrovićevom paviljonu i u Galeriji SC u Zagrebu, te u muzeju Peggy Guggenheim u Veneciji. Trenutno radi u crkvi i zavjetnoj kolekciji Gospe od Škrpjela.